Website-commerce voor het bouwen van professionele zakelijke websites en het ontwerpen van Grafische publiciteit en Logo’s.

Unieke ontwerpen en exclusief maat werk voor de perfecte presentatie van uw Onderneming, via E-commerce business of Vereniging op internet. Breng uw boodschap in de wereld via een passende digitale vormgeving.

Gebouwd met de nieuwste Software technologieën van WordPress, Joomla, Magento, Drupal, E-Commerce met gebruik van de modernste meest responsive themes.

Mobile editors en de nieuwste SEO editions met database services en SSD’s zorgen voor perfecte en super snelle weergave van uw website op het net,  op iphones en smartphones en op tablets.

Uw eigen domeinnamen met alle extensies zoals .nl .com .eu  en professioneel mailen met uw eigen domeinnaam.

Easy to use Direct action tools die zorgen voor snel en direct contact en directe business met uw online bezoekers. Perfect verzorgde online verkoop of bookingen via de booking calender en direct payment methodes.

Website Commerce voor goed gestructureerde websites die UW doelgroep bereikt, gericht op conversie voor groei van uw business.

WordPress, Joomla, E-Commerce, Magento, Drupal


Technische ondersteuning voor Webhosting en managed back-ups met beheer van uw bestanden via HiDrive in de Europese Cloud.


Ontwerpen voor:

Bedrijven

MKB

ZZP Bedrijven en Kantoren

E-Commerce / Web Shops

Retail sector

Horeca

Hotels en Toeristische sector

Sport verenigingen

Makelaar Kantoren

Hobby Verenigingen

Home   |   Technische Info   |   Prijzen   |   Contact