Moderne 2019 Designs. Speciaal, exclusief en op maat gemaakt. Optimaal afgestemd op uw business, met moderne responsive design themes van de website building Software pakken van o.a. WordPress, Joomla, E-commerce, Drupal en Magento. Uw wensen, uw eisen en uw doelen staan hierin centraal.

Met extra aandacht voor de Maximale performance en optimale gebruiksvriendelijkheid door de direct action tools met de nieuwste widget plug-inns en optimale Social Media server integraties.

Direct Call en E-mail, Direct Link, Direct order, Direct Payment,  afspraak Calender, Routing Maps, Direct Bookingen, Portfolio’s, Multi Info screen blogs, en Social media tools zoals Google+, Facebook, Twitter, LinkedIn, Amazon, Ebay, Instagram.

Direct online business en online verkopen en booking calenders met de direct pay mogelijkheden via Ideal, PayPal of Mastercards.

Uw eigen e-mail box voor meerdere e-mails en een koppeling naar een organisatie platform voor een directe verbinding met uw online agenda en taken planner.

Via de nieuwste technieken zorgen wij voor een optimale bereikbaarheid met supersnelle SSD’s in de databaseservers en een perfecte vindbaarheid middels de SEO.

Moderne Design’s met de responsive design themes en de mobile editor voor een perfecte weergave van uw website op alle apparaten, ook op mobiele telefoons en tablets.

Met de ingebouwde Mobile editor en het open source WordPress beheersysteem wat speciaal voor u wordt ingericht, beschikt u over de mogelijkheid om gemakkelijk overal online High-Light, Acties, Promoties of extra Publiciteit gemakkelijk aan te brengen. Zelfs via een PC, tablet of mobile phone.

Via managed back-ups staan uw bestanden veilig op de HiDrive in de Cloud.
Wij beschikken over een Beheer service voor monitoring en technische ondersteuning via onze webmasters die uw website update houden en wijzigingen aanbrengen. High lights, Acties en Promoties kunnen vanuit service op uw website geplaatst worden.


HOME   |   Technische Info   |   Prijzen   |   Contact   |   Privacy Policy